Divendres, 26 de febrer de 2021 - Edició 946
La República

Un ex d’Unió i soci del marit d’Arrimadas: “Gossa serà ta puta mare”

Algú li hauria de rentar la boca amb sabó a Roger Montañola i Busquets, exmembre d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC) i que ara ha reformulat en el partit Lliures, que […]

Redacció
Redacció 10/12/2018
Roger Montañola, Lliures

Algú li hauria de rentar la boca amb sabó a Roger Montañola i Busquets, exmembre d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC) i que ara ha reformulat en el partit Lliures, que va ser diputat al Parlament de Catalunya en la IX i X Legislatures que actualment és soci de Xavier Cima, marit d’Inés Arrimadas, i que ha creat la consultora Observatori 2050, que opera sota la marca comercial Diplolicy.

Montañola que intenta vendre’s pels platós de TV3 o TVE així com els estudis de Rac1 com l’home del partit del seny, la serenitat i l’ordre ha rebentat la seva imatge a les xarxes socials.

“Gossa serà ta puta mare”. Així contestava Montañola un comentari a Twitter contra una publicació seva on criticava la via Eslovena. Lluny de caure en provocacions, el polític que crèiem moderat etzibava aquests insults.

A més, en comptes d’esborrar el seu exabrupte, es reafirmava contestant a altres usuaris: “Ordre i seny no vol dir ser gilipolles i deixar que qualsevol mindundi et digui gos”.