Dimarts, 5 de juliol de 2022 - Edició 1440
La República

Sant Carles de la Ràpita troleja Albert Rivera amb uns llaços grocs amb sorpresa

El poble català, com a símbol de maduresa i saviesa, no perd el sentit de l’humor, fins i tot, quan les circumstàncies són de les més adverses. La ciutadania ho […]

Redacció 30/08/2018
Albert Rivera, líder de Cs

El poble català, com a símbol de maduresa i saviesa, no perd el sentit de l’humor, fins i tot, quan les circumstàncies són de les més adverses. La ciutadania ho demostra constantment i, ara, gràcies a les xarxes socials, és més fàcil copsar-ho.

És el cas d’uns veïns de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) que han preparat uns llaços grocs especials destinats a seduir el líder de Ciudadanos, Albert Rivera, i que els vagi a recollir.

Tal com es pot veure a la imatge, els llaços grocs són uns petits farcells que fan veure que contenen alguna substància, segurament estupefaent i il·legal. A jutjar per la mala fama que ha creat la xarxa sobre Albert Rivera, es pregunten si el líder de Ciudadanos s’atreviria a arrencar-los.

https://twitter.com/memescatalans/status/1035133413274120192

Perquè es fa tanta broma sobre Albert Rivera i les drogues?

Són molts els vídeos, fotos i comentaris a les xarxes que fan broma sobre una possible addicció del líder d’ultradreta unionista a les drogues, concretament a la cocaïna, segurament fruit d’un intent de sàtira política que pretén difamar i desprestigiar el polític.

L’explicació que podrien tenir alguns d’aquests vídeos (d’altres no tenen explicació i semblen realment el que s’hi insinua) és que Albert Rivera no va portar gens bé el seu divorci ara fa quatre anys amb Mariona Soperas. Molts dels vídeos són d’aquella època i ves que Rivera no fes ús d’algun medicament per a suportar la situació.