Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

Sala Martín suggereix que José Zaragoza “està cagadet” pel cas Método 3

Victoria Álvarez, examant de Jordi Pujol Ferrusola, ha reconegut que va rebre diners dels fons reservats de l’Estat per la seva col·laboració en la investigació contra la família de l’expresident […]

Redacció
Redacció 27/12/2018
José Zaragoza, en una sessió de la comissió d'investigació del Parlament / ACN

Victoria Álvarez, examant de Jordi Pujol Ferrusola, ha reconegut que va rebre diners dels fons reservats de l’Estat per la seva col·laboració en la investigació contra la família de l’expresident de la Generalitat. Un descobriment, que tal com suggereix l’economista Xavier Sala Martín, pot acabar implicant el socialista José Zaragoza.

Al mes de setembre de l’any 2013, Zaragoza va presentar la seva dimissió com a secretari d’Organització del PSC. Un informe policial va destapar que els socialistes haurien pagat la gravació de la conversa entre Alicia Sánchez – Camacho i Victoria Álvarez, al reservat del restaurant la Camarga.

Dit això, Sala Martín assegura que “ara es pot entendre el nivell d’hiperventilació de José Zaragoza en les darreres setmanes: està cagadet perquè el cercle es va tancant al seu voltant”.