Diumenge, 18 d'abril de 2021 - Edició 997
La República

Puigdemont desmunta Albiol després de la negativa a visitar Lledoners

El president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, i el president del PPC, Xavier García Albiol, s’han encarat a Twitter pel rebuig de PP i C’s a anar a […]

Redacció
Redacció 05/11/2018
Garcia Albiol, en una imatge d'arxiu/Bernat Vilaró

El president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, i el president del PPC, Xavier García Albiol, s’han encarat a Twitter pel rebuig de PP i C’s a anar a Lledoners en resposta a la invitació dels set presos polítics. Després que Albiol hagi anunciat que no hi anirà per no prestar-se al “circ mediàtic”, Puigdemont ha afirmat que “els carcellers no gosen mirar a la cara de les seves víctimes”. Una afirmació a la qual Albiol ha respost retraient-li que a ell li afecta “molt poc” el tema dels carcellers. “Tu, com el Capità Aranya, vas embarcar a tothom i et vas quedar a terra o millor dit, a la teva mansió de Waterloo. Un crac”, ha escrit Albiol.

I la replica de Puigdemont l’ha deixat pels terres: segons ha posat de manifest, a Europa ningú vol fer-los de carcellers. “Ho vau intentar a Alemanya, i recordo molt bé els dies a la presó de Neumünster. Us recordo aplaudint amb les orelles. Vau embarcar un altre país en les vostres obsessions i ara no accepteu el resultat”, ha afirmat.

Aquesta no ha estat l’única picabaralla d’Albiol avui a Twitter, ja que el líder del PP també ha blocat a la xarxa social al regidor d’ERC a l’Ajuntament de Vallgorguina, Pep Cruz, perquè -segons ell- no vol saber la seva opinió.