Dissabte, 25 de març de 2023 - Edició 1703
La República

Nou escàndol al Planta Baixa per la cançó que sona just després de parlar de la violació d’una menor

Agnès Marquès explica la notícia i sona ‘M’he enamorat al supermercat’ de Lildami, que ja ha condemnat la manca de sensibilitat del programa

Redacció 08/03/2023
Agnès Marquès a 'Planta Baixa' | TV3

El programa Planta Baixa de TV3 salta de polèmica en polèmica per suposats “errors” tècnics. El darrer ha estat especialment greu, ja que el tema a tractar era la violació grupal d’una nena d’11 anys en un centre comercial de Badalona.

La presentadora Agnès Marquès explica la notícia i tot seguit sona l’alegre cançó ‘M’he enamorat al supermercat’ de Lildami. Una manca de respecte que ve, a més, d’un programa que s’emet a la televisió pública.

L’artista ha reaccionat condemnant la manca de sensibilitat del programa: “Quina vergonya”. En una piulada a Twitter, Lildami ho ha qualificat de “macabre” i ha expressat tot el seu suport a la víctima i la família. Per la seva banda, el programa ha demanat disculpes per la “desafortunada” cançó.

Tanmateix, no és el primer cop que sona música ofensiva. El gener sonava “Rata de dos patas” de la popular Paquita la del Barrio mentre la càmera enfocava al president a l’exili Carles Puigdemont.