Diumenge, 29 de novembre de 2020 - Edició 857
La República

Les infernals vacances a Benidorm d’una britànica: va acabar plorant per “masses espanyols maleducats”

La britànica Freda Jackson, de 81 anys, ha descrit a la premsa del seu país les seves vacances a Benidorm com un infern del qual va sortir “plorant”. Segons ella, la […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 13/08/2018
Una imatge de la costa de Benidorm

La britànica Freda Jackson, de 81 anys, ha descrit a la premsa del seu país les seves vacances a Benidorm com un infern del qual va sortir “plorant”. Segons ella, la culpa la té un cúmul de circumstàncies; entre elles el fet que a l’hotel on s’allotjava “hi havia massa espanyols” i que tots eren “molt maleducats” i la van “posar dels nervis”. Apunta fins i tot a una tarda en que “un home espanyol quasi em fa sortir volant i només va marxar sense demanar disculpes”.

Per això, ara ha reclamat a l’agència de viatges que va preparar-li l’estada de dues setmanes a la costa valenciana, la gegantina Thomas Cook, que li tornin els diners o li regalin un viatge tot i que ells només li han ofert una rebaixa del 50% en el preu del viatge (després de no acceptar un val per 75 lliures com a compensació).

La dona viatjava amb una amiga de 61 anys, ambdues amb problemes de mobilitat. Assegura que s’ha sentit enganyada per l’operador turístic, a qui havia pagat 1.133 euros per les seves vacances, ja que -diu- no van tenir en compte les seves dificultats físiques a l’hora d’allotjar-les a l’hotel (tot i haver-ho parlat prèviament) i no les van avisar d’uns canvis en els seus bitllets d’avió.

Relacionats