Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

La xarxa se’n riu de l’última falsedat d’OK Diario

Eduardo Inda té molta imaginació i cada dia ho demostra a OK Diario. El digital assegura que els Guàrdies Civils destinats a Lanzarote per vigilar Pedro Sánchez, durant les seves […]

Redacció 03/01/2019
Imatge d'una platja de Lanzarote / Wikimedia Commons

Eduardo Inda té molta imaginació i cada dia ho demostra a OK Diario. El digital assegura que els Guàrdies Civils destinats a Lanzarote per vigilar Pedro Sánchez, durant les seves vacances de Nadal, han hagut de dur a terme la seva tasca amb temperatures baixes de fins a sis graus.

El butlletí de l’Agència Estatal de Meteorologia afirma que la temperatura mínima d’aquests dies a l’illa és de dotze graus. Ara bé, OK Diario assegura que el càlcul correspon a l’estació de l’aeroport i no pas al del costat del mar, lloc on està situada la residència oficial de l’Estat on s’allotja el president del Gobierno i la seva família.

Lluny de generar credibilitat, la informació ha provocat la mofa de les xarxes socials. “Què s’ha fumat Inda? 6 graus a Lanzarote” o “A Lanzarote no ha fet mai 6 graus” han estat alguns dels missatges publicats.