Diumenge, 28 de novembre de 2021 - Edició 1221
La República

La xarxa relata “la demagògia barata” dels insults cap a Toni Albà

La polèmica per la piulada de Toni Albà sobre Inés Arrimadas segueix i després del comunicat de condemna per part de la direcció del Polònia i TV3, les xarxes socials […]

Redacció
Redacció 26/02/2019
L'humorista Toni Albà / ACN

La polèmica per la piulada de Toni Albà sobre Inés Arrimadas segueix i després del comunicat de condemna per part de la direcció del Polònia i TV3, les xarxes socials tammbé han expressat el seu suport a l’actor i humorista.

“Hi ha tuits més o menys afortunats. Evidentment! Ara, el que s’està fent amb Toni Albà no té nom. Recordem: ens han dit Nazis, terroristes i ETA catalana”, entre altres, ha expressat Albert Donaire, coordinador de Mossos per la República.

Per la seva banda, l’activist Cristina de Haro, coneguda a Twitter com a Galifantes, recrimina a totes les persones que han atacat Albà com “és tot ple de covards que s’apunten al linxament no sigui cas que els esquitxi. Sí. Hipòcrites”. En aquest sentit, De Haro ataca Toni Soler, el qual considera culpable d’un escarni a l’humorista fet des de la direcció del Polònia i TV3.