Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

La indignació d’un espanyol a Nottingham en veure una paradeta independentista triomfant venent paella

Aquesta tarda un usuari de Twitter ha fet una piulada que deixarà estupefacte a qui miri el vídeo. Es tracta d’un mercat de Nottingham on uns venedors tenen una parada […]

Redacció
Redacció 01/10/2018
Fotograma del vídeo

Aquesta tarda un usuari de Twitter ha fet una piulada que deixarà estupefacte a qui miri el vídeo. Es tracta d’un mercat de Nottingham on uns venedors tenen una parada de paella. Per sorpresa del narrador del vídeo, hi ha una estelada, que ell anomena “la estrellada” i la paraula “Espanya” està ratllada del mur decoratiu.

Però la cosa no queda aquí. El creador del vídeo, després de denunciar la situació amb frases com: “Cómo si la sangria fuera catalana”, es queixa sobre manera de què els paradistes creguin que són catalans. Una cosa que creu que és un insult per tots els espanyols i tots els catalans que es creuen espanyols. En aquest punt demana la intervenció directa del govern central. Una situació que creu indignant.

L’autor del vídeo denúncia la “impunitat” amb la que els paradistes tenen l’estelada i la paraula Espanya guixada. Un fet que ell considera com a feixisme de manual.