Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

La història d’amor a Catalunya que acaba amb el discurs d’odi d’Arrimadas

Grups d’amics que no es parlen, famílies que ja no dinen juntes o parelles que es trenquen. Tot això passa a Catalunya segons ‘Ciudadanos’, que insisteix en el seu discurs d’odi […]

Redacció
Redacció 04/10/2018
Inés Arrimadas, líder de Ciudadanos a Catalunya

Grups d’amics que no es parlen, famílies que ja no dinen juntes o parelles que es trenquen. Tot això passa a Catalunya segons ‘Ciudadanos’, que insisteix en el seu discurs d’odi i confrontació al país. Però hi ha una història d’amor real que li ha tret la raó a Inés Arrimadas: la de l’Alexis, un militar canari de 30 anys destinat a Sant Climent Sescebes, i la Maribel, una noia independentista de 34 anys de Centelles.

Segons expliquen a ‘RAC1’, els dos joves es van casar el passat 15 de setembre a Osona i, el mateix dia de l’enllaç,  es van fer una fotografia on se’l veu a ell embolicat amb la bandera espanyola i a ella, amb l’estelada. “Va ser una idea del nostre fotògraf de boda. Hi ha gent que va traient llaços grocs… Doncs nosaltres ens unim en matrimoni, amb ideologies diferents”, diu l’Alexis.

L'Alexis, militar canari, i la Maribel, independentista, el dia del seu casament

L’Alexis, militar canari, i la Maribel, independentista, el dia del seu casament

La parella es va casar quan faltaven només dues setmanes per l’1-O, que van viure de manera molt diferent però respectant ambdues posicions. “L’1 d’octubre ja estava embarassada. Vaig anar a votar i la mare de l’Alexis, que és canària, també. Ell es va quedar a casa i no em va dir res. Jo respecto que ell no és independentista i ell em respecta a mi”, afirma la Maribel. L’Alexis explica que l’1-O se’l va mirar per televisió. “Sempre he pensat que es van equivocar enviant els antiavalots, clarament. El que li vaig dir a ella, veient les imatges, és ‘ves i torna, no et quedis allà’”, recorda.

Tot i que les seves diferents visions sobre la independència de Catalunya no els ha afectat com a parella, sí que els preocupa com pot afectar el seu fill.