Dijous, 22 d'octubre de 2020 - Edició 819
La República

La caverna fa un trist joc de paraules amb el color de pell de Dembelé

El segon fitxatge més car de la història del Barça (quasi empatat amb Philipe Coutinho) no acaba de comptar als plans de l’entrenador blaugrana Ernesto Valverde. La desaparició d’Ousmane Dembéléd […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 28/10/2018

El segon fitxatge més car de la història del Barça (quasi empatat amb Philipe Coutinho) no acaba de comptar als plans de l’entrenador blaugrana Ernesto Valverde. La desaparició d’Ousmane Dembéléd avant l’Inter de Milà després de la lesió de Leo Messi i que el seu comportament al vestidor treu de polleguera a companys i empleats (sovint fa tard, surt de nit o és addicte al menjar ràpid) l’han condemnat a la suplència.

Malgrat això, hi ha qui des de la caverna aprofita per a fer jocs de paraules força desencertats. És el cas del diari ultranacionalista espanyol i de to clarament dretà, elMediterraneodigital, que ha titulat “Dembelé tiene un futuro muy negro en el Barça”.

La República sempre defensarà el periodisme creatiu i enginyós però, tenint en compte la idiosincràsia del diari, sense dubte aquí hi ha hagut certa sorna innecessària. Jutgeu vosaltres mateixos:

Relacionats