Dilluns, 1 de juny de 2020 - Edició 676
La República

[Imatge] La commemoració del 20-S del conseller Puigneró que escaldarà a la Guàrdia Civil

Plantofada del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, a la Guàrdia Civil amb la seva manera de commemorar el primer aniversari del 20-S. Puignerò, que l’any passat era […]

Redacció
Redacció 20/09/2018
Pla curt del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró

Plantofada del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, a la Guàrdia Civil amb la seva manera de commemorar el primer aniversari del 20-S. Puignerò, que l’any passat era el màxim responsable del CTTI (escorcollat diverses vegades per la policia espanyola en el seu intent de frenar el referèndum d’autodeterminació), ha publicat a Twitter una fotografia que segur emprenyarà els agents del cos de seguretat de l’Estat.

Es tracta d’una imatge en què se’l veu amb el regidor d’ERC a Sant Joan de Vilatorrada (Bages), Jordi Pesarrodona, que es va donar a conèixer per passar-se hores amb un nas de pallasso al costat d’un guàrdia civil durant l’assalt a la seu de Governació de la Generalitat el passat 20 de setembre i que ara és perseguit per la justícia espanyola. “On abans hi havia la Guàrdia Civil ara hi ha el Govern”, escriu Puigneró per mostrar el seu suport al republicà.

Relacionats