Dilluns, 28 de novembre de 2022 - Edició 1586
La República

Es fa viral el matusser fotomuntatge del cartell de campanya d’ERC a Bonastre

Una imatge val més que mil paraules i, a aquest pas, potser més de mil retuits. I és que el partit d’Esquerra Republicana de Catalunya del poble de Bonastre ha […]

Gerard Sesé 01/04/2019

Una imatge val més que mil paraules i, a aquest pas, potser més de mil retuits. I és que el partit d’Esquerra Republicana de Catalunya del poble de Bonastre ha anunciat avui la seva candidata a l’alcaldia de les pròximes eleccions municipals i ho ha fet amb un cartell que ha causat furor a les xarxes.

Resulta que la fotografia és un clar muntatge fet amb un editor d’imatges on els diferents candidats posen al mig del camp amb el poble de fons. Però no tots els integrants de la llista municipal són a la foto realment i han estat afegits matusserament. Alguns posen sense peus, d’altres amb una aurèola blanca al seu voltant, alguns tenen ombra als peus i d’altres no, fins i tot, alguns dels figurants tenen una llum i un color diferent dels altres.

La irrisòria fotografia ha causat autèntic furar a les xarxes i amb ironia i broma diferents usuaris han començat a afegir de manera esperpèntica i totalment surrealista personatges i elements al muntatge. Aquí alguns dels resultats: