Dijous, 3 de desembre de 2020 - Edició 861
La República

Els senadors d’ERC bategen un espai del Senat com “La sala de la fel·lació”

Els senadors d’Esquerra han batejat un espai de la cambra alta espanyola com “La sala de la fel·lació”. Així ho explica el senador d’EH Bildu, Jon Iñarritu, en una publicació […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 16/11/2018
La bancada dels senadors d'ERC, amb peces de color groc

Els senadors d’Esquerra han batejat un espai de la cambra alta espanyola com “La sala de la fel·lació”.

Així ho explica el senador d’EH Bildu, Jon Iñarritu, en una publicació al seu perfil de Twitter. I ho fa amb tres emoticones que ploren de riure. I no és exagerat! I és que el motiu del nom “La sala de la fel·lació” és un gran quadre a l’oli on s’hi pot veure una escena que indueix a pensar en el sexe oral.

El quadre es titula “El cardenal Jiménez de Cisneros liberando a los cautivos de Ordán” de l’any 1869 de Francisco Jover i Casanova. La dramatització situa l’acció en la conquesta iniciada pel cardenal inquisidor l’any 1509 al nord del que ara és Algèria. L’escena mostra com els alliberats donen les gràcies a Cisneros besant-li la mà. Però, certament, per la col·locació de les figures i la cara del cardenal, sembla totalment que s’estigui practicant una fel·lació.

Una escena que no dista massa de la recent notícia sobre l’Església espanyola que va reconèixer ahir el seu silenci còmplice davant la pederàstia.

https://twitter.com/JonInarritu/status/1063436512988225536

Relacionats