Diumenge, 26 de juny de 2022 - Edició 1431
La República

El nom del grup de música del fill de Federico Trillo que recorda l’accident del Yak-42

El fill de Federico Trillo -ministre de Defensa espanyol amb José María Aznar- està seguint els passos de l’extresorer del PP i condemnat pels pagaments en B dels populars, José […]

Gerard Sesé 19/11/2018
El grup del fill de Trillo, Modo Avión

El fill de Federico Trillo -ministre de Defensa espanyol amb José María Aznar- està seguint els passos de l’extresorer del PP i condemnat pels pagaments en B dels populars, José Luís Bárcenas, i també ha muntat una banda de música.

El grup musical, d’estètica de postadolescents adinerats, llepafils i repel·lents, ha escollit un nom que, segur que no agradarà gens al seu pare ni als 62 familiars que van perdre un ésser estimar per l’accident del Yak-42 espanyol a Turquia l’any 2003.

Podrien haver-se dit ‘Perejil’ o ‘Viva Honduras’ però no. El nom que recorda el malaguanyat avió militar accidentat és ‘Modo Avión’.

Cal tenir en compte que l’avió Yak-42 on van morir 62 militars espanyols. Posteriorment, el Consell d’Estat va apuntar al ministre de Defensa com a responsable de l’accident afirmant que el departament, que era comandat per Federico Trillo, coneixia el risc que implicaven vols d’aquestes característiques.

 

View this post on Instagram

 

🛫Seguimos volando, nos vemos esta noche Pilarica. Respirando amor en Zaragoza ❣

A post shared by Modo Avión (@moodoavion) on