Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

El miserable missatge d’una periodista d”Ok Diario’ per ridiculitzar la vaga de fam dels presos

El nivell de misèria moral de la periodista Cristina Seguí augmenta cada vegada més. Després d’atacs constants a Catalunya propis del discurs d’extrema dreta d’Abascal, aquesta vegada ha penjat una […]

Redacció 16/12/2018
Cristina Seguí, d'OkDiario

El nivell de misèria moral de la periodista Cristina Seguí augmenta cada vegada més. Després d’atacs constants a Catalunya propis del discurs d’extrema dreta d’Abascal, aquesta vegada ha penjat una fotografia d’un pa amb tomàquet a la xarxa amb un missatge vil: “No em fan pena els presos polítics ni la pseudo vaga voluntària”, tot i que no és la primera vegada que fa mofa de l’acció de protesta.

L’odi que vomita Seguí és representatiu al nivell de notícies d”Ok Diario’, mitjà en el qual treballa i el seu director, Eduardo Inda, que aquest diumenge ha tornat a ser notícia per dir que Torra vol morts per a Catalunya en el programa de debat de ‘La Sexta Noche’.

Seguí, que es defineix com a “capitalista vs la correcció política i ideologia de gènere”, ha mostrat la seva voluntat a formar part del partit de Vox mentre que, per al moment, posa veu a la formació feixista als mitjans on la conviden.