Dimecres, 14 d'abril de 2021 - Edició 993
La República

Candidata del PP, seguidora de Rivera i Franco i Guardia Civil: el perfil de la dona que sodomitza pollastres cridant “catalán violado por el ano”

Ahir des de La República us mostràvem un esperpèntic vídeo d’una senyora que a la cuina de casa seva sodomitzava el cadàver d’un pollastre desplomat a punt de per a […]

Redacció
Redacció 31/08/2018
Luisa Grrido Gómez, franquista i xenòfoba

Ahir des de La República us mostràvem un esperpèntic vídeo d’una senyora que a la cuina de casa seva sodomitzava el cadàver d’un pollastre desplomat a punt de per a cuinar amb un carabassó d’enormes proporcions. També ho feia amb una cara de porc dient que era Carles Puigdemont i assegurava que donaria per a menjar les caques del seu gos al president de Catalunya, Quim Torra, del qual no sabia el nom.

Però… qui s’amaga darrere d’aquesta dona aparentment desequilibrada? Doncs tota una mostra del que és i representa la ultradreta a Espanya i com d’arrelada està en la seva gent.

Candidata del PP

Ella és Luisa Garrido Gómez, viu al País Valencià i es va presentar a Xiva per al Partit Popular ara fa 11 anys a les eleccions municipals. Però sembla que en va sortir desencantada, ja que la seva ideologia ultra feia que trobés toves algunes de les posicions del PP. Així ho explica en aquest vídeo:

Policia i Guardia Civil

Tal com ensenya al seu perfil de Facebook, ella ha estat policia des de jove i el seu marit va ser Guardia Civil. Forma part del sindicat ultra Jusapol on ha demostrat la seva passió ultranacionalista per Espanya i els seus símbols i l’odi a Catalunya i als Mossos. Fins i tot té tatuat a la pell el símbol de la benemèrita

.

Amiga de Ciudadanos i VOX

Com és habitual, la ultradreta que es desprèn desencantada del PP acaba abraçant Ciudadanos i Vox. Luisa Garrido és un exemple perfecte. A les seves xarxes socials demostra que ja no és votant del PP i que els dos partits ultres la sedueixen més. Al seu perfil de Facebook acumula ‘Likes’ a pàgines de VOX i té manté amistats amb perfils del partit d’ultradreta

Fan de Franco

És vergonyós que una persona que ha militat al PP i que ara flirteja amb VOX i Cs no amagui la seva admiració pel dictador sanguinari Francisco Franco. Aquí algunes de les seves publicacions.

Un canal de Youtube xenòfob

Luisa Garrido s’agrada i té un canal de Youtube no apte per a persones democràtiques, cíviques i humanistes. Insults, vexacions, imatges, insults, amenaces i exabruptes d’un baix to i d’un baix nivell lamentables.

Una filla xoni que li riu les gràcies

Tots aquests vídeos tenen una còmplice necessària, en aquest cas, la seva filla Marina, tota una xoni de l’extraradi valencià i que li fa de càmera:

Amenaces a un Mosso

Albert Donaire, conegut agent dels Mossos independentista influencer, ha reconegut Luisa Garrido. Donaire explica que el va amenaçar fa mesos en un dels atacs desbocats d’aquesta unionista d’ultradreta franquista.

https://twitter.com/albertdmcat/status/1035239890093592576