Dijous, 19 de maig de 2022 - Edició 1393
La República

[Àudio] Un pilot de Ryanair saluda els passatgers d’un vol de Palma a Barcelona fent proselitisme unionista

Palma, són dos quarts de set del matí, el vol FR-6363 de Ryanair cap a Barcelona està a punt d’enlairar-se. Ha d’aterrar a la Terminal 2 de la ciutat comtal […]

Gerard Sesé 11/09/2018
El conseller delegat de Ryanair, Michael O'Leary

Palma, són dos quarts de set del matí, el vol FR-6363 de Ryanair cap a Barcelona està a punt d’enlairar-se. Ha d’aterrar a la Terminal 2 de la ciutat comtal a les poc abans de dos quarts de vuit.

El pilot de la companyia fa el típic discurs abans del vol però, tal com ha pogut saber La República, fa especial insistència que l’avio aterrarà a Barcelona, capital de la Comunitat Autònoma de Catalunya. Per l’accent del pilot, és castellanoparlant. Alguns passatgers es sorprenen de l’èmfasi i la sorna del pilot. Tant és així que un client ha explicat a La República que, en aterrar a Barcelona, va decidir dirigir-se al pilot per explicar-li que “això no toca aquí” especialment l’11 de setembre. És clar que el pilot, amb la típica fatxenderia unionista, volia provocar i, aprofitant la seva superioritat, va aprofitar la megafonia per a fer proselitisme unionista.

Un cop a Barcelona, el pilot ha demostrat que la idiosincràsia unionista es repeteix allà on es pronuncia i, de males maneres, ha engegat el client que li retreia el discurs: “no tengo timpo para estas discusiones” i amb un cop es tancava al lavabo deixant penjat el passatger. Aquí la història narrada per ell: