Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

Obeses cancel·la concert i se suma a les protestes del 21-D

Obeses ha anunciat aquest dijous la cancel·lació del concert “de Cap d’Any” que havia de celebrar el proper 21 de desembre a la Sala Salamandra de L’Hospitalet de Llobregat. El […]

Agències 13/12/2018
El cantant d¡Obeses, Arnau Tordera, durant la seva actuació per la Diada aquest 11 de setembre de 2018 / ACN

Obeses ha anunciat aquest dijous la cancel·lació del concert “de Cap d’Any” que havia de celebrar el proper 21 de desembre a la Sala Salamandra de L’Hospitalet de Llobregat. El motiu, sumar-se a les “accions col·lectives de país” convocades en aquesta data amb motiu de la celebració d’un Consell de Ministres extraordinari a Barcelona. El grup ha argumentat la seva voluntat “explícita i absoluta” de participar en aquesta mobilització i ha agraït la comprensió d’aquells que ja havien comprat l’entrada pel concert, que finalment se celebrarà el 18 de gener a la mateixa sala. La mateixa entrada adquirida pel concert del 21D serà vàlida per la nova data, i en tot cas qui ho vulgui la pot retornar durant la propera setmana a través del web de la Salamandra.

D’altra banda, Obeses ha fet públiques les dates i emplaçaments dels seus primers concerts pel 2019. Després del concert posposat de Cap d’Any, el 18 de gener, les actuacions programades del conjunt són a Palma (26 de gener), Mataró (1 de febrer), Salt (23 de febrer), Manresa (5 d’abril), Terrassa (27 d’abril) i Calaf (30 d’abril).