Dissabte, 24 de setembre de 2022 - Edició 1521
La República

[VÍDEO] El discurs més lerrouxista d’Ada Colau contra la llengua catalana

Si els Comuns han de ser socis d’un govern independentista, cal que ens preparem: és com posar el pitjor enemic a casa, que el lerrouxisme d’avui en dia es diu “Comuns” i porta el nom de l’alcaldessa de Barcelona.

L'Ull de Déu 22/11/2020
Ada Colau donant la mà a Felipe VI

Lerrouxisme en primer terme

No va tenir prou en robar la cartera a la força guanyadora de les darreres municipals (a l’ERC de la bona persona que és l’Ernest Maragall) pactant amb un líder xenòfob com en Manuel Valls, sinó que Ada Colau s’ha instal·lat en un discurs molt perillós, que aviat farà un segle va implantar Alejandro Lerroux, un personatge que fins i tot va arribar a president de la República Espanyola, però finalment va ser expulsat de la vida política deixant, però, el seu cognom com a definició una manera populista i demagògica de fer política.


Un vídeo com a insult a la llengua catalana i a tota la gent que fa esforços per mantenir-la viva

Sense escrúpols, l’alcaldessa utilitza la llengua per beneficiar-se’n en clau política: diu que en castellà ens entenem tots, que a Barcelona hi conviuen milers de persones de cultures diverses i se’n fot de la llengua catalana en un to despectiu i humiliant. Ada Colau s’ha convertit en la pitjor alcaldessa de la democràcia a Barcelona.

I no ho dic per dir-ho, ho dic veient el que fa i practica: incompleix les seves mateixes promeses i les de la seva pròpia organització, entre altres temes, no fent cas del reglament sobre els sous, i ara prepara trencar un altre punt del mateix reglament per aconseguir un tercer mandat.

Els líders de Comuns i Podemos no són de fiar. Diuen i aparenten una cosa, però fan la contrària. Un exemple més n’és el silenci còmplice que estan tenint sobre la persecució marroquina del Sàhara i el seu dret a l’autodeterminació, que tantes vegades han dit defensar. Els Comuns i Podemos mai no estaran a favor del dret a l’autodeterminació de Catalunya i, si els posem a dins del govern, cometrem l’error de les nostres vides.