Diumenge, 24 de gener de 2021 - Edició 913
La República

Tindrem eleccions el novembre

No li poden demanar al president Torra que sigui inhabilitat sense exercir el seu dret a convocar les eleccions catalanes

L'Ull de Déu
L'Ull de Déu 31/08/2020
El president del Govern, Quim Torra | ACN

Després d’escoltar el president Torra aquest matí als Matins de TV3, tinc clar que convocarà eleccions abans de ser inhabilitat i, a menys que es retardi la seva compareixença el pròxim dia 17 de setembre, el pròxim mes de novembre anem a unes eleccions catalanes, malgrat que Puigdemont i part del seu entorn ho voldrien retardar.

No li poden demanar al president Torra que sigui inhabilitat sense exercir el seu dret a convocar les eleccions catalanes. Recordem que el MHP Quim Torra ha decidit no militar en el nou partit de Puigdemont, i Puigdemont també sap que la situació cada cop li és més favorable i fer càlculs electorals retardant les eleccions el podria acabar perjudicant.

A més el procés del nou partit de Puigdemont va més ràpid i bé del que pensaven, l’estripada del carnet d’aquest matí ho confirma i un cop fet el congres a primers d’octubre, tenen temps suficient per presentar-se a les unes eleccions catalanes aquest novembre.

A l’entrevista, el president Torra ha desvelat que escriurà les seves memòries. Serà un text més que necessari i d’obligada lectura. Ara mateix, la conclusió és clara: tindrem eleccions el novembre. Torra ho té decidit.

 

Relacionats