Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Què pensa fer el govern per tenir entitats socials, econòmiques, sindicals i mitjans de comunicació que siguin honestos amb el país?

|

- Publicitat -

Que el govern de Catalunya tingui una primera crisi de govern per veure què fan amb la monarquia corrupta és una mostra palpable que alguna cosa no estem fent bé. Si des del primer moment el govern diu amb contundència i claredat que la monarquia espanyola no ens impedirà anar on el govern decideixi tot seria molt senzill. I encara seria més senzill si les entitats del país tinguessin clar que, als seus actes, millor no convidar-hi una monarquia corrupta.

Per tant, la pregunta és: què pensa fer el govern català per evitar que les institucions del país prioritzin la monarquia corrupta i els interessos econòmics del govern espanyol?

Publicitat

Fa anys que tenim governs independentistes i la situació segueix igual: amb alguna excepció, com és la Cambra de Comerç de Barcelona, majoritàriament les principals organitzacions empresarials, els grans sindicats i els grans grups de comunicació treballen més per la monarquia i el govern espanyol que no pas a favor del govern català.

Aquest aspecte queda molt ben explicat en el llibre “Tornem a vèncer”, d’Oriol Junqueras i Marta Rovira: tenim definit el problema, però, en tots aquests anys, no s’ha fet prou, ni un suficient mínim, per evitar aquesta situació. Es parla molt d’ampliar la base i, sens dubte, per ampliar la base calen organitzacions empresarials, sindicats i mitjans de comunicació al servei del país.

 

Et pot interessar  Els treballadors del Govern a l'exterior reclamen l'equiparació: “Demanem drets tan bàsics com una baixa per maternitat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut