Dijous, 6 d'agost de 2020 - Edició 742
La República

Màrius Carol manipula l’enquesta de La Vanguardia

“sona raro” que l’enquesta digui que els catalans prefereixin una sortida impossible a la basca i que resulti que l’independentisme superi la meitat més un dels vots.

L'Ull de Déu
L'Ull de Déu 10/02/2020

El Grup Godó ha mostrat el seu emprenyament amb la seva pròpia enquesta, ja que surt que l’independentisme obtindria el seu millor resultat, superant el 50% dels vots

Avui mateix a la tertúlia de RAC1, l’encara director del diari ha dit que els catalans somien amb una sortida a la basca, és a dir amb una espècie de concert econòmic, com si els catalans acceptéssim canviar l’objectiu de la independència per quatre duros.

El mateix mitjà fa trampes a la pregunta sobre quina solució volen els catalans al conflicte per diluir la voluntat majoritària independentista, no accepten que malgrat tot l’independentisme augmenti i obtingui una majoria absoluta en vots. Com ha dit l’Antonio Baños a Màrius Carol, “sona raro” que l’enquesta digui que els catalans prefereixin una sortida impossible a la basca i que resulti que l’independentisme superi la meitat més un dels vots.

Relacionats