Dissabte, 4 d'Abril de 2020 - Edició 618
La República

Les clavegueres de can Barça

Aliar-se amb la patronal unionista Foment i pagar per fer joc brut en contra dels que no combreguen amb la directiva és el full de ruta de la deriva de l’actual junta.

L'Ull de Déu
L'Ull de Déu 19/02/2020

El president Bartomeu ho va dir tot cofoi en un acte amb Foment del Treball: el “més que un club” s’afiliarà a la patronal unionista catalana, la mateixa que va avalar la fugida d’empreses per l’1-O. La seva decisió, presa de forma presidencial, ha comptat amb el silenci còmplice de la majoria de mitjans de comunicació dedicats a l’esport i que viuen del negoci amb el F.C Barcelona. Una vergonya silenciada.

 

No contents amb decisions com aquesta, la junta directiva va contractar una empresa perquè fes la guerra bruta a les xarxes socials, esbombant notícies negatives sobre tots aquells que l’actual junta considera enemics a abatre, com Messi, Piqué, Víctor Font (candidat a les pròximes eleccions), i molts d’altres, en una pràctica que evidencia que cal expulsar l’actual junta de la gestió del club i forçar eleccions aquest mateix estiu. Quasi un milió d’euros dels socis han estat malversats, en pràctiques presumptament delictives. Veurem si tot plegat no serà l’excusa perfecta per a Messi de marxar del club.

 

I deixem per a un altre dia el greu forat econòmic que ens deixarà la junta de Josep Maria Bartomeu.

 

Relacionats