Dilluns, 27 de juny de 2022 - Edició 1432
La República

Les clavegueres de can Barça

Aliar-se amb la patronal unionista Foment i pagar per fer joc brut en contra dels que no combreguen amb la directiva és el full de ruta de la deriva de l’actual junta.

L'Ull de Déu 19/02/2020

El president Bartomeu ho va dir tot cofoi en un acte amb Foment del Treball: el “més que un club” s’afiliarà a la patronal unionista catalana, la mateixa que va avalar la fugida d’empreses per l’1-O. La seva decisió, presa de forma presidencial, ha comptat amb el silenci còmplice de la majoria de mitjans de comunicació dedicats a l’esport i que viuen del negoci amb el F.C Barcelona. Una vergonya silenciada.

 

No contents amb decisions com aquesta, la junta directiva va contractar una empresa perquè fes la guerra bruta a les xarxes socials, esbombant notícies negatives sobre tots aquells que l’actual junta considera enemics a abatre, com Messi, Piqué, Víctor Font (candidat a les pròximes eleccions), i molts d’altres, en una pràctica que evidencia que cal expulsar l’actual junta de la gestió del club i forçar eleccions aquest mateix estiu. Quasi un milió d’euros dels socis han estat malversats, en pràctiques presumptament delictives. Veurem si tot plegat no serà l’excusa perfecta per a Messi de marxar del club.

 

I deixem per a un altre dia el greu forat econòmic que ens deixarà la junta de Josep Maria Bartomeu.