Diumenge, 24 de gener de 2021 - Edició 913
La República

La millor notícia per a Puigdemont és que el PDeCAT presenti Àngels Chacón com a candidata

Tant les reaccions del PDeCAT com la dels lobbys de poder no fan sinó jugar a favor del president Puigdemont i és increïble que ells mateixos no ho sàpiguen!

L'Ull de Déu
L'Ull de Déu 31/08/2020
Pla mig de la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón

És la tempesta perfecta: el president Puigdemont aconsegueix amb èxit crear un nou espai polític, molt transversal i deixant de costat “els convergents”, i no se’ns acut cap millor manera de fer evident que aquest nou projecte arrenca sense les rèmores del passat que el PDeCAT es presenti sol, o amb el PNC. A més, és evident que, junts o separats, PDeCat i PNC seran escombrats a les urnes.

Puigdemont acaba d’estripar el carnet del PDeCAT i a continuació es produiran milers de sortides del partit, el que provoca que estigui en liquidació, ni tant sols podran presentar-se a les eleccions, quedaran residuals com el PNC o altres invents.

Fa fins i tot gràcia veure com els diaris d’ordre, com La Vanguardia, El Periódico i l’ARA, es passen el dia especulant amb la divisió dins del món convergent sense adonar-se que tot plegat ha estat buscat per l’entorn de Puigdemont per sorgir com a una força nova, sense passat convergent. Tot això va desembocant en tornar a guanyar les eleccions catalanes i, de moment, Tant les reaccions del PDeCAT com la dels lobbys de poder no fan sinó jugar a favor del president Puigdemont i és increïble que ells mateixos no ho sàpiguen!

Relacionats