Dissabte, 23 de gener de 2021 - Edició 912
La República

Colau exigeix al Gobierno alliberar els nens però no li contesta al conseller Buch per coordinar-se

Era realment veritat que l’alcaldessa de Barcelona volia pressionar Madrid amb el tema dels nens? O potser, com tan acostumats ens té, només volia provocar l’espectacle mediàtic que li han garantit la majoria de mitjans de comunicació? Està vist que la publicitat institucional fa miracles!

L'Ull de Déu
L'Ull de Déu 18/04/2020

Avui, a preguntes d’aquest mitjà, el Conseller d’Interior, Miquel Buch, ha reconegut que malgrat posar-se en contacte amb l’alcaldessa Colau per comentar la qüestió del primer desconfinament dels menors d’edat i per rumiar una estratègia i coordinació conjuntes, l’alcaldessa no l’ha pogut atendre perquè sembla que la telefonada va coincidir amb el ple telemàtic municipal. El conseller ha dit que no dubtava que Colau li tornaria la telefonada ben aviat.

 

Tot plegat prova que els comuns, amb el govern Colau al capdavant, no tenen una voluntat d’encapçalar un projecte valent pel país i ni tan sols per Barcelona. En aquests moments són incapaços de fer la més mínima crítica al govern del PSOE i Podemos i això els obliga a carregar totes les culpes al govern català.

 

Colau: allibera’t dels teus lligams amb aquest govern espanyol que s’està mostrant incapacitat per sortir de la greu crisi produïda per la Covid-19. Mentre no ho facis, les teves piulades són erràtiques- No tot s’hi val per salvar el teu populisme i les teves actituds i accions l’únic que fan és confirmar que portes una alcaldia segrestada per l’acord del govern espanyol i pels vots de Manuel Valls. Ara veiem que no van ser gratuïts.

Relacionats