Dissabte, 4 de febrer de 2023 - Edició 1654
La República

‘Els coloms de la boqueria’, de Jordi Basté i Marc Artigau, en format audiollibre

A partir d’avui es pot escoltar el primer audiollibre en llengua catalana publicat per Penguin Random House Grupo Editorial. Es tracta de la novel·la Els coloms de la Boqueria de […]

Ramon Moreno 18/01/2019

A partir d’avui es pot escoltar el primer audiollibre en llengua catalana publicat per Penguin Random House Grupo Editorial. Es tracta de la novel·la Els coloms de la Boqueria de Jordi Basté i Marc Artigau, publicada en paper i en ebook al segell Rosa dels Vents al setembre de 2018 i que ara es publica en audiollibre. L’editorial ha remarcat que la seva voluntat de “consolidar d’aquesta manera l’aposta del grup per a la literatura en català”.

En aquest últim any, Penguin Random House Grupo Editorial ha doblat la producció de llibres en català i ha publicat 115 títols entre literatura per a adults i literatura infantil i juvenil. Amb la voluntat de “contribuir a la difusió de la cultura catalana”, el grup ha reforçat la programació editorial del segell Rosa dels Vents i ha iniciat una col·lecció de butxaca. Alhora fonts de l’editorial han reafirmat l’objectiu d’oferir les obres dels seus autors en tots els formats possibles: paper, ebook i, ara també, audiollibre. Actualment l’editorial té un catàleg amb més de 400 audiollibres, on destaquen autors tan diversos com Ildefonso Falcones, Gabriel García Márquez o Stephen King, entre altres.

Els coloms de la Boqueria és la segona novel·la escrita a quatre mans per Jordi Basté i Marc Artigau, després de l’èxit d’Un home cau (Rosa dels Vents, 2017). En aquesta nova entrega, el detectiu barceloní Albert Martínez haurà de resoldre el cas d’una famosa actriu, Paula Cellar, que apareix assassinada al mercat de la Boqueria.

Les dues veus que narren aquesta història són en Jordi Boixaderas, reconegut actor català i doblador, en el paper de l’investigador protagonista, i Nerea Alonso, actriu de doblatge, que dona vida a un dels principals personatges femenins.

La novel·la narrada d’Els coloms de la Boqueria té una durada de 8 hores i un preu de 15,99€.