Dissabte, 13 d'agost de 2022 - Edició 1479
La República

Comença La Setmana del Llibre

La 39ena edició s’inaugura el dia 10 i es perllonga fins el 19 de setembre

Ramon Moreno 10/09/2021

La 39a edició de La Setmana del Llibre en Català se celebrarà de nou al Moll de la Fusta de Barcelona, entre el 10 i el 19 de setembre, el doble de dies de l’any anterior. La Setmana tindrà 227 expositors (185 dels quals seran segells editorials) repartits en 69 mòduls, 270 novetats editorials i 250 activitats. Totes les activitats previstes es poden consultar a la pàgina de La Setmana del Llibre en Català.

La Setmana es consolida com un dels esdeveniments culturals més importants del país (per projecció, volum de negoci, participants, assistents, difusió…), i segons remarquen els organitzadors “vol continuar sent un estímul i servir a la promoció de la lectura de llibres en català, contribuint així al creixement del nombre de lectors en la nostra llengua i col·laborar en la construcció d’un país molt més culte, més lliure”. I és que La Setmana ofereix “en un sol espai i durant 10 dies, l’oferta de llibres i de publicacions en català més gran de la història a l’abast de tothom”.

Entre els detalls d’aquest any destaca l’entrega del Premi Difusió a Xavier Graset i el 25è Premi Trajectòria a Biel Mesquida.

Al web de La Setmana es pot consultar tota la programació d’activitats, presentacions, signatures i rutes literàries, a banda de totes les editorials presents.