Dimarts, 19 de gener de 2021 - Edició 908
La República

Vilallonga admet que no estan en condicions d’assegurar un Sant Jordi el dia 23 de juliol

La consellera es reunirà amb el president Torra i amb el sector del llibre d’aqui uns dies per “tractar la qüestió”

Redacció
Redacció 20/04/2020
La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, compareix a la Comissió de Cultura del Parlament per presentar els pressupostos del Govern en l'àmbit cultural, el 31 de gener del 2020

La consellera de Cultura de la Generalitat, Mariàngela Vilallonga, ha dit aquest dilluns sobre la celebració de Sant Jordi el 23 de juliol a proposta dels gremis d’editors i floristes: “No estem en condicions de dir si sí, o si no”. “Com m’agradaria que el 23 de juliol poguéssim sortir tots a fer un dia de Sant Jordi excepcional, però en aquests moments no crec que estiguem en condicions de dir si sí, o si no”, ha dit la consellera en una entrevista a Catalunya Ràdio.

Ha afegit que tindrà una reunió amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i el sector del llibre en vuit dies per “abordar la qüestió”.

Sobre aquest dijous de Sant Jordi, ha dit que el llibre és un bé de primera necessitat i que en aquesta jornada, com en cada dia de l’any, s’ha de llegir, i hi haurà llibreries que tinguin l’opció de vendre en línia, i altres, no: “Tots fan el que bonament saben”.

 

Relacionats