Dimarts, 20 d'octubre de 2020 - Edició 817
La República

[VÍDEO] Rebenten un acte d’Iglesias a la Complutense i l’acusen d’haver provocat l’auge del feixisme

Els crits, que s’han produït quan Iglesias ha començat a parlar, han provocat l’escridassada i xiulades de la resta del públic, que ha respost amb el lema ‘Fora feixistes de la Universitat’

Avatar
Agències 04/03/2020

Un grup de joves del col·lectiu Frente Obrero ha interromput aquest dimecres un acte del vicepresident segon del Govern central, Pablo Iglesias, a la Universitat Complutense i l’han acusat d’haver provocat l’auge del feixisme perquè ha desatès la classe obrera.

 

Els crits, que s’han produït quan Iglesias ha començat a parlar, han provocat l’escridassada i xiulades de la resta del públic, que ha respost amb el lema ‘Fora feixistes de la Universitat’.

 

Iglesias protagonitza aquest dimecres el debat ‘Reaccionarismo y fascismo en el siglo XXI’ que ha mantingut amb l’exvicepresident de Bolívia Álvaro García Linera a la Facultat de Polítiques del Campus de Somoguas, on Iglesias exercia de professor abans de saltar a la primera línia política quan va crear Podem el 2014.

 

Després de la interrupció, Iglesias ha demanat als organitzadors que els cedís un micròfon per poder escoltar les seves demandes, i després d’un breu debat, els joves se n’han anat.

Relacionats