Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de abril del 2024

[VÍDEO] EL clam de Miquel Desclot contra “ignominiosa renyina constant” entre independentistes

|

- Publicitat -

L’agraïment de Miquel Desclot per haver rebut el premi de poesia de la Nit de Santa Llúcia d’Òmnium Cultura no va deixar indiferent a ningú, una lliçó per a la classe dirigent independentista en plena guerra civil a les xarxes socials.

Sens dubte va ser el discurs de la nit, Miquel Desclot va allisar amb cruesa a la classe política independentista davant l’actual moment polític, cal escoltar el vídeo, el poeta va parlar de tres virus, de la pandèmia, de la repressió i de la manca d’unitat independentista per a combatre-la.

Publicitat

“En primer terme, ens amenaça asprament un virus que ens tanca a casa perquè ens voldria matar per asfíxia. Alhora, ens amenaça, no menys asprament, un altre virus que ens tanca a la presó perquè no gosa fer el que de debò voldria, que és afusellar-nos. I encara ens corca mortalment un tercer virus, que ens tanca a la masmorra de la nostra pròpia misèria de poble mesquí que abans que unir-se per la llibertat s’estima més una esclavitud enfangada en una ignominiosa renyina constant. He de dir que allò que mes em terroritza és aquest tercer virus, i m’esgarrifa pensar que només tindrem vacuna per al primer”.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut