Dimecres, 27 de maig de 2020 - Edició 671
La República

Una catalana, a l’escenari de la gala dels Oscars

La cantant Gisela interpretarà una cançó de ‘Frozen 2’ amb Idina Menzel

Redacció
Redacció 07/02/2020

L’Acadèmia de cinema de Hollywood ha anunciat els artistes que acompanyaran sobre l’escenari la cantant Idina Menzel en la interpretació de la cançó ‘Into the Unknown’ tema principal de la segona part de ‘Frozen’. La representant de l’estat espanyol serà la cantant Gisela, qui serà l’encarregada de posar veu a Elsa durant la 92a edició dels Oscar. L’acompanyaran també cantants de Dinamarca, Alemanya, Japó, Llatinoamèrica, Noruega, Polònia, Rússia i Tailàndia. La cançó que interpretaran, que inclou veus en 29 idiomes, està creada pels guanyadors dels Oscar Kristen Anderson-Lopez i Robert Lopez.

“És un reconeixement a la meva feina”

En un comunicat, l’artista del Bruc ha explicat que “és un regal poder actuar en el que seria l’esdeveniment amb més repercussió mediàtica del món”, i ha afegit que des que va saber que participaria en la cerimònia fa una setmana, no podia explicar res sobre l’actuació.

Segons la seva opinió, aquesta actuació representa no solament desfilar per la catifa vermella, sinó que implica “fer història i cantar allà”, ha dit. Considera aquesta oportunitat com “un reconeixement a la meva feina”

Relacionats