Edició 1954

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de desembre del 2023
Edició 1954

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de desembre del 2023

Ponsa avança que Sant Jordi serà limitat però confia que sigui el tret de sortida a la represa cultural

|

- Publicitat -

La consellera de Cultura de la Generalitat en funcions, Àngels Ponsa, ha assegurat aquest dijous que la diada de Sant Jordi serà limitada, però ha confiat que es converteixi en el “tret de sortida” per reactivar la cultura. En una roda de premsa per presentar un Pla de represa de la cultura popular, Ponsa ha afirmat que treballen per planificar Sant Jordi amb la Cambra del Llibre, els editors, els llibreters i els ajuntaments, tenint en compte les mesures de la pandèmia.

Publicitat

Ha dit que serà “limitat als professionals”, llibreters i floristes, però que s’ha de treballar perquè puguin sortir a la porta de les botigues o en espais perimetrats amb sentits d’entrada i sortida com es va fer per la Setmana del Llibre en Català. Ha admès que no es pot imaginar un Sant Jordi com tradicionalment se celebra, però que serà millor que el que no es va poder celebrar l’abril passat.

Així mateix, ha incidit que sigui el tret per reactivar la cultura, que vagi més enllà dels llibres, i ha dit que estudien que hi pugui haver manifestacions de la cultura popular i altres arts per visualitzar que es comença a prendre “aires de normalitat” amb la situació de la pandèmia que hi hagi en aquell moment.

Publicitat

Més notícies

Opinió