Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

Pla sobre la situació al Parlament: “Quan ajuntes males persones, és lògic que facin males coses”

Albert Pla (Sabadell, 1966) treu nou disc el 19 d’octubre, ‘Miedo’, després de sis anys de silenci discogràfic. Encara que no li fa “cap il·lusió especial” el disc, volia deixar […]

Redacció 14/10/2018
Albert Pla, en una imatge d'arxiu

Albert Pla (Sabadell, 1966) treu nou disc el 19 d’octubre, ‘Miedo’, després de sis anys de silenci discogràfic. Encara que no li fa “cap il·lusió especial” el disc, volia deixar gravades les cançons del seu últim espectacle, concebudes conjuntament amb Raül Refree. Les lletres de ‘Miedo’ “subratllen” pors i malgrat van ser concebudes per “espantar els nens”, finalment “es dirigeixen a tothom menys a un nen”, ha dit Pla en una entrevista amb l’ACN. L’espectacle ‘Miedo’ torna a Barcelona, a la Sala Barts del 18 al 21 d’octubre, per fer després un recorregut per tot Catalunya. Pla ha assegurat que l’única cosa que espera de les seves interpretacions és que “no el treguin a bufetades del teatre”.

Els polítics, “tots a la presó”

“Jo en un escenari no sóc tan idiota de perdre el temps parlant dels polítics”, ha dit Pla sobre els límits de la llibertat d’expressió. No obstant, abaix dels escenaris ha opinat sobre la situació política actual a Catalunya i Espanya. “Jo crec que se’ls hauria de posar a tots a la presó, a aquests polítics i jutges. No només els catalans, haurien d’estar tots a la presó”, ha remarcat. Segons Pla, “no es pot anar per la vida dient coses a la gent i mentint descaradament”, i és per això que considera que “s’han quedat curts” i que haurien d’estar tots “condemnats”.

“Per el mateix que ells posen a la presó a les altres persones, per qualsevol tonteria, perquè els hi surt dels pebrots fer una cosa o l’altra. Si pogués, també els posaria a la presó”, ha dit Pla. Tot i que ha matisat que seria més adequat “posar-los en un iot amb un quadre de Miquel Barceló al lavabo i unes putes, que és el que volen”.

Respecte la situació del Parlament de Catalunya, ha dit que “quan ajuntes molts fills de puta, és normal que facin el fill de puta. Amb tot el respecte per les putes. Quan ajuntes males persones, és lògic que facin males coses”, ha sentenciat Pla amb el seu to irònic.