Diumenge, 9 de maig de 2021 - Edició 1018
La República

Pete Best, primer bateria dels Beatles actuarà a Catalunya aquest estiu

Serà el cap de cartell de la 15a edició del festival l’Estartit Beatles Weekend

Redacció
Redacció 23/01/2020

Segons ha pogut saber LaRepublicat.cat, el bateria original dels Beatles Pete Best serà el cap de cartell del festival dedicat al grup de Liverpool Beatles Weekend que se celebra al mes de juliol a l’Estartit. El festival celebra la seva quinzena edició i és una de les referències internacionals del món beatle.

 

Pete Best celebra aquest any el 60 aniversari de la seva incorporació als Beatles. Va ser el 13 d’agost de 1960 que Pete Best va actuar per primera vegada com a bateria dels Beatles, a Hamburg. Best va participar també en la famosa audició de l’1 de gener de 1962 per a Decca Records (que finalment rebutjaria contractar els Beatles). Pete Best va ser substituir per Ringo Starr, tot just quan els Beatles enregistraren el primer single, el setembre de 1962.

 

Pete Best ha visitat en algunes ocasions Catalunya per a actuar en algunes fires del disc de col·leccionista, que organitzava el malaguanyat periodista musical Jordi Tardà.

 

L’actuació de Pete Best al Beatles Weekend de l’Estartit serà el proper dia 11 de juliol, a l’espera de la confirmació oficial.