Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

La Setmana del Llibre en Català modifica dates i format en la seva 38ena edició

Se celebrarà del 9 al 13 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona

Ramon Moreno 01/06/2020

La 38a Setmana del Llibre en Català redueix dies i se celebrarà del 9 al 13 de setembre i es traslladarà enguany de “manera excepcional” al Moll de la Fusta, una ubicació que, com ha explicat l’organització, permet aplicar totes les mesures de seguretat. En un principi aquesta edició s’havia de celebrar del 4 al 13 de setembre a l’avinguda de la Catedral de Barcelona, com és habitual. La programació presencial es reforçarà enguany amb una aposta decidida per la difusió digital, i s’estendrà, així, a tot el territori. EDITORS.CAT organitzarà en tres mesos una edició “especial” que garantirà tots els protocols sanitaris i de seguretat.

La Setmana, com és habitual, comptarà amb la participació d’editors, distribuïdors, llibreries i biblioteques. S’hi presenten novetats literàries, fons editorials, revistes, i s’hi organitzen activitats que compten amb la presència dels autors.

La Setmana del Llibre en Català va néixer l’any 1983 amb l’objectiu de promocionar el llibre en català i convertir-se en un punt de trobada entre lectors, editorials i llibreries. Des de llavors, la cita no ha parat de créixer fins a convertir-se en un dels esdeveniment cultural de referència al país.