Dissabte, 28 de maig de 2022 - Edició 1402
La República

La pifia de Pedro Sánchez felicitant Rosalia pel seu Grammy

El president del Gobierno demostra la seva falta de cultura musical espanyola

Redacció 29/01/2020
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, durant la roda de premsa posterior al consell de ministres aquest 14 de gener del 2020.

Després que Rosalia guanyés el Grammy internacional per millor disc llatí de rock, urbà o alternatiu pel seu “El Mal Querer, la xarxa es va omplir de felicitacions per la cantant de Sant Esteve Ses Rovires, i el president del Gobierno no en va ser una excepció. En un tuit recollit per La República, Pedro Sánchez va felicitar els premiats als Grammy. Per una banda, Alejandro Sanz, que va ser premiat al millor àlbum de pop llatí, i després a Rosalia, que segons Sánchez, “és la primera artista espanyola que guanya un Grammy internacional”.

Sembla que el president del Gobierno no va llegir ni escoltar cap mitjà de comunicació aquell dia, on van fer un recull d’altres artistes espanyols i catalans que havien guanyat el mateix premi que Rosalia, entre ells Julio IglesiasPlácido Domingo i José Carreras. A més, Alicia de Larrocha acumula quatre Grammy internacionals per la seva música clàssica, i Montserrat Caballé va ser guardonada el 1969 per la millor interpretació solista a l’àlbum “Rossini: Rarities“.

Per tant, pifia estrepitosa de Sánchez, que demostra la poca informació cultural que té del mateix país que governa.