Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

La Bressola impulsa el primer disc de músiques urbanes en català per a infants

Produït per The Tyets i realització del Grup Enderrock compta amb la participació de grups i cantants d’arreu dels Països Catalans

Redacció
Redacció 03/06/2021
The Tyets, els productors del disc que es publica demà. La Bressola

La Bressola impulsa el primer disc de músiques urbanes per a la mainada i el jovent. El disc adapta el poemari ‘Animalari urbà’, llibre d’Enric Larreula (escriptor i president d’honor de La Bressola i un dels seus membres fundadors),  amb tot un seguit de col·laboradors d’arreu dels Països Catalans. El primer avançament és la cançó “El porc”, interpretada per Ariox i acompanyada d’un video lyric.

https://twitter.com/enderrock/status/1400405864767442950

https://twitter.com/LaBressola/status/1400397005353017349

Animalari urbà es distribuirà en format digital demà 4 de juny, juntament amb un clip, i en format físic a partir del mes de juliol. El treball ha estat compost i produït pel duet de Mataró The Tyets, que han adaptat els poemes del llibre Animalari (Cruïlla, 2007) d’Enric Larreula. El disc, titulat Animalari urbà (Luup Records, 2021), es distribuirà a totes les plataformes digitals acompanyat d’un clip de la cançó “El ratolí”, realitzat per Sebi Escarpenter, i intepretada per The Tyets i un cor d’alumnes de La Bressola.

Al disc hi participen artistes d’arreu dels Països Catalans: The Tyets, Andana, Yung Rovelló i Ariox del Maresme, Baaldo de les Illes Balears, Yung Rajola de les comarques de Ponent, Pol Bordas i Malson Atmosfèric del Gironès, Julià Leone, Juan Galán i Roots de la Catalunya Nord, Maluks del País Valencià i Pepet i Marieta de les Terres de l’Ebre. Les il·lustracions del disc han anat a càrrec de la dibuixant Duna Llobet.

La producció del disc és un encàrrec de La Bresssola al Grup Enderrock i vol donar ressò a la tasca que fan les escoles La Bressola des de fa gairebé 45 anys: escola catalana i en català a la Catalunya Nord.

La producció del disc ha comptat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Política Lingüística.