Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023
Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023

La 5a edició de la Fira Catalana Transfronterera de Cortsaví arriba aquest cap de setmana

Un esdeveniment amb vocació de posar èmfasi a la identitat catalana de la Catalunya Nord

|

- Publicitat -

Els propers dies 27 i 28 de maig se celebrarà a Cortsaví (Vallespir). Un esdeveniment amb vocació d’estrènyer els lligams entre els territoris a banda i banda de la frontera, posant èmfasi en la identitat catalana de la Catalunya Nord.

Publicitat

El dissabte 27 de maig s’organitzaran diverses activitats al Refugi de Batera, com ara caminades, un menú especial català, un concert espectacle amb Ramon Gual i una narració de contes en català a càrrec de Kamishibaïs.

L’endemà, diumenge 28, es farà una fira al centre de Cortsaví. Hi haurà una quarantena d’expositors de productes artesans, un concurs d’allioli, demostracions de l’ofici de ferrer, taller de cistelleria i diversos jocs infantils.

S’oferiran visites guiades al patrimoni històric del poble, tant en francès com en català. Hi haurà diverses actuacions musicals. Al migdia actuarà l’orquestra de Sant Llorenç de Cerdans, Revéil Laurentin. També actuaran els grups d’esbart Alegria, d’Arles, i Les Danseurs Catalans, de Sant Llorenç de Cerdans. A les 5 de la tarda hi haurà una ballada de sardanes a càrrec de la cobla Principal del Rosselló.

Et pot interessar  Occitània reclama una "evolució" de la llei perquè es pugui parlar català a les institucions de la Catalunya del Nord
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió