Divendres, 19 d'agost de 2022 - Edició 1485
La República

Joel Joan carrega contra TV3 i se’n fot de la graella de sèries

L’equip de l’actor havia presentat un projecte que la cadena ha rebutjat: “No ha passat el filtre TV3”

Redacció 15/07/2021
Primer pla de Joel Joan, un dels candidats empresaris a les cambres de comerç. Imatge del 23 de juliol de 2019 (Horitzontal).

El reconegut actor català Joel Joan torna a posar en el punt de vista mediàtic a TV3 i la seva graella de programació, després que la cadena pública hagi rebutjat un projecte de sèrie televisiva de l’actor. En una piulada, Joel Joan ho anunciava ironitzant: “Doncs nois i noies, per fi ha passat. El nostre projecte de sèrie B.R.A.M. (Última generació) no ha passat el filtre tv3“.

A l’empipada notòria del mític actor de sèries com “El Crac”, “Porca Misèria” o “Plats Bruts” s’hi ha sumat una crítica al que podrà esperar el públic de TV3 de cara a la pròxima temporada: “No patiu que tindreu sèries de postadolescent de l’Institut del Teatre i de nens a la Masia del Barça assegurades”, ha reblat. Molts tuitaires han compartit l’enuig de Joel Joan i relacionen la censura de TV3 amb el fet que sigui independentista. Altres han optat per recomanar-li que vagi a buscar lloc pel seu projecte a plataformes digitals com Filmin.

Tot plegat, quan fa poques setmanes es va anunciar el rodatge de la pel·lícula basada en l’exitosa obra de teatre que protagonitzava Joel Joan: Escape Room.