Diumenge, 9 de maig de 2021 - Edició 1018
La República

Els nous llibres de Jaume Cabré i Oriol Mitjà, els més venuts a dues setmanes de Sant Jordi

En literatura infantil i juvenil lidera el rànquing ‘Gràcies. Història d’un veïnat’, de Rocío Bonilla

Avatar
Agències 13/04/2021
Jaume Cabré treu novetat literària.

‘Consumits pel foc’ (Proa), de Jaume Cabré, i ‘A cor obert’ (Columna), d’Oriol Mitjà lideren les vendes en català de ficció i no ficció, respectivament, la setmana del 5 a l’11 d’abril a Catalunya, quan falten dotze dies per a la celebració de Sant Jordi, segons dades de Libridata. Tant Cabré com Mitjà s’estrenen en la primera posició en ficció i en no ficció en la setmana en la qual han publicat els seus llibres. Pel que fa a infantil i juvenil, el més venut en català és ‘Gràcies. Història d’un veïnat’ (Animallibres), de Rocío Bonilla.

La llista del més venuts de ficció en català l’encapçala ‘Consumits pel foc’ (Proa), de Jaume Cabré. El segueixen ‘La dona de la seva vida’ (Columna), de Xavier Bosch; ‘El dia que vaig marxar’ (Univers), Albert Om; ‘L’home que va viure dues vegades’ (Columna), de Gerard Quintana, i ‘Tàndem’ (Destino), de Maria Barbal.

Pel que fa la no ficció el més venut en català és ‘A cor obert’ (Columna), d’Oriol Mitjà, seguit per ‘Paraules d’Arcadi’ (Angle), d’Arcadi Oliveres; ‘Les hores greus’ (Símbol), de Quim Torra; ‘L’armardura del rei’ (Ara Llibres), d’Albert Calatrava, Ana Pardo de Vera i Eider Hurtado, i ‘Escrivim el futur amb tinta lila’ (Destino), de Carme Forcadell.

Pel que fa a infantil i juvenil, el més venut en català és ‘Gràcies. Història d’un veïnat’ (Animallibres), de Rocio Bonilla, seguit per ‘Sant Jordi i el drac’ (Combel), de Meritxell Martí i Xavier Salomó, i ‘Sant Jordi de les galàxies’ (Combel), de Jaume Copons i Liliana Fortuny.