Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

Elon Musk juga fort i atura de moment la compra de Twitter per culpa dels comptes falsos

|

- Publicitat -

El fundador de Tesla, Elon Musk, ha anunciat que interromp la compra de Twitter fins que es demostri que els perfils falsos i de missatges brossa representen menys d’un 5% del total d’usuaris. Així ho ha confirmat aquest divendres el mateix magnat sud-africà a través de la xarxa, qui ha assenyalat en diverses ocasions que una de les seves prioritats passa per eliminar els comptes que emeten spam. La decisió arriba després que a finals d’abril el multimilionari arribés a un acord amb els accionistes de la companyia per adquirir el 91% de la plataforma que no controlava per uns 44.000 milions de dòlars (més de 42.000 MEUR al tipus de canvi actual).

Publicitat

Elon Musk ha deixat en suspens la milionària compra de Twitter, només 20 dies després d’haver-se fet oficial, amb un breu tuit on diu que vol tenir informació més detallada del percentatge de comptes falsos. Cal tenir en compte que si una de les dues parts cancel·la l’acord de compra, hauria de pagar mil milions d’euros com a compensació.

Caiguda a la borsa
L’anunci ha comportat la immediata reacció dels inversors i les accions de la companyia han caigut al voltant d’un 20% en els mercats abans de l’obertura de la borsa de Wall Street. En canvi, han pujat les accions de Tesla, que ha de donar múscul financer a Musk per obtenir la compra de Twitter. Alguns inversors consideren que la compra de la xarxa social pot distreure el multimilionari de la direcció de la companyia de cotxes.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió