Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

El Canet Rock se celebrarà el 3 de juliol amb 22.000 persones, que s’hauran de fer un test d’antígens

No caldrà mantenir la distància de seguretat però els assistents hauran de dur en tot moment una mascareta FFP2

Agències 19/05/2021
Perfil a contrallum del líder dels Pets, Lluís Gavaldà, al Canet Rock del 2019.

El Canet Rock manté l’edició d’aquest estiu per al 3 de juliol amb un aforament de 22.000 persones, que s’hauran de fer un test d’antígens el mateix dia. Serà obligatori l’ús de mascareta FFP2 en totes les zones excepte el de restauració i no caldrà mantenir la distància de seguretat. L’organització revertirà “només una part del cost de l’operatiu” sanitari i els assistents hauran d’afegir 7 euros al preu de l’entrada que ja van adquirir. El cartell és el mateix que es preveia per a l’edició de l’any passat, amb Stay Homas, Buhos, Zoo, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Miki Núñez, Ciudad Jara, Ítaca Band, Roba Estesa, Lildami, JazzWoman, Miquel del Roig i Cesc, a més de tres discjòqueis.

Canet Rock tornarà al Pla d’en Sala amb mesures especials per la covid-19 sota la supervisió de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, i seguint les directrius de la conselleria de Salut i el Procicat. El festival, juntament amb el Cruïlla i el Vida Festival, van impulsar la prova pilot amb control epidemiològic sota el paraigües dels Festivals per la Cultura Segura al Palau Sant Jordi. De fet, el Canet Rock d’aquest any serà una continuació de l’estudi observacional.

Els assistents hauran de certificar a l’entrada del recinte que han donat negatiu amb un test d’antígens que s’hauran de fer el mateix dia en punts instal·lats per l’organització del festival i que es concretaran properament. A l’accés es repartirà una mascareta FFP2 que, un cop dins, hauran de portar sempre posada tret de la zona de restauració.