Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023
Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023

Da Souza s’acomiadarà dels escenaris amb dos últims concerts a Palma i Barcelona

El quintet mallorquí es retirarà amb dos grans concerts després de deu anys 

|

- Publicitat -

El quintet mallorquí de pop indie Da Souza ha anunciat que s’acomiada dels escenaris després de deu anys. Aquest estiu faran una petita gira, però el punt final el volen fer amb dos concerts especials a Palma el 29 de desembre a la sala Es Gremi i a Barcelona el 29 de gener a l’Apolo.

Publicitat

“Idò sí, amigues i amics: Da Souza tanca sa persiana”. Amb aquesta frase inicial, la banda ha anunciat aquest dimecres el seu adeu. Abans, però, han preparat “dues grans nits de comiat” per poder marxar de la millor manera i ja avancen que seran “dos xous de fantasia, amb col·laboracions i molta emoció”. Les entrades dels dos últims concerts ja estan a la venda.

“Estam molt satisfets i orgullosos del camí fet, però també necessitam passar pàgina. Per això, hem decidit que ens prendrem el que queda de 2023 per anar tancant aquesta etapa”, han detallat en un comunicat on han fet un balanç d’anys “increïbles, amb un bon grapat de cançons, discos i concerts”. També han agraït els suports que han rebut. “Han estat uns anys preciosos i és en bona part gràcies a vosaltres”, subratlla la banda.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió