Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

Andorra la Vella celebrarà la “Setmana de la Diversitat Cultural”

S'hi han implicat 23 entitats culturals que organitzaran actes com ara exposicions, tallers, exhibicions de dansa, actuacions musicals i activitats de cuina

|

- Publicitat -

Des del proper dilluns 15 de maig fins al dimarts 23 del mateix mes, Andorra la Vella celebrarà la “Setmana de la Diversitat Cultural”. El motiu d’aquesta celebració és el Dia muncial de la Diversitat Cultural declarat per l’Assemblea General de les Nacions Unides.

Publicitat

La “Setmana de la Diversitat Cultural” oferirà un munt d’activitats pels carrers de la ciutat. S’hi han implicat 23 entitats culturals que organitzaran actes com ara exposicions, tallers, exhibicions de dansa, actuacions musicals, activitats de cuina i conferències. Alguns dels temes tractats seran la gastronomia, la música i el folklore, tant d’Andorra com de països d’arreu del món. Enguany serà la 13a edició d’aquesta celebració.

El dissabte 20 de maig serà el plat fort de la “Setmana de la Diversitat Cultural”. Aquell dia està previst que hi hagi una gran festa, amb una mostra de gastronomia i folklore. Les activitats començaran a dos quarts de dotze del matí amb una cercavila de totes les entitats que participen a l’esdeveniment. Les entitats desfilaran amb els seus vestits tradicionals i les seves banderes, des de la plaça de la Rotonda fins a la plaça Guillemó.

Des del migdia fins a les 6 de la tarda hi haurà activitats a la plaça Guillemó: representació de danses tradicionals de Portugal, d’Ucraïna, de l’Índia, d’Espanya i de les Filipines, així com exhibicions del folklore autòcton català com ara els castells dels Castellers d’Andorra i les danses de l’Esbart d’Andorra la Vella.  En aquesta mateixa plaça hi haurà una mostra gastronòmica de la cuina de les diverses comunitats existents al país.

A dos quarts de sis de la tarda actuarà L’Orfeó Andorrà al Centre Cultural La Llacuna amb una mostra de cançons d’arreu del planeta.

Et pot interessar  Espot proposa un pacte d'Estat andorrà per les pensions i la relació amb l'UE
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió