Diumenge, 31 de maig de 2020 - Edició 675
La República

Agenda virtual: activitats per avui dijous

Una selecció d’activitats culturals que es poden seguir a la xarxa

Ramon Moreno
Ramon Moreno 09/04/2020
L'escriptor David Castillo, guanyador del 41è Premi Joanot Martorell de Narrativa

Literatura

L’escriptor David Castillo, que presentarà a les sis de la tarda la seva novel·la El tango de Dien Bien Phu, Premi Joanot Martorell de narrativa 2019, en una conversa amb el seu nebot, cantant i compositor Alfred Garcia Castillo a través dels seus comptes d’Instagram.

Ona Llibres ha programat a les set de la tarda el recital poètic de L’herència de Max Codinach.

Dansa

El Mercat de les Flors continua amb les propostes de menús coreogràfics online per a què el públic pugui seguir gaudint de la dansa, amb vídeos al web d’espectacles complets d’algunes de les peces que han passat pel Mercat, molts d’ells coproduccions del centre. A partir d’aquest dijous i fins diumenge es pot veure al setè menú amb Al baile, de Juan Carlos Lérida i un retrat coreogràfic de Raimund Hoghe.

Música

Des de poc després de l’inici del confinament, Stay Homas, format per Klaus Stroink, Guillem Boltó i Rai Benet, ha anat publicant des de la terrassa diverses cançons que han donat la volta al món. Han comptat també amb les col·laboracions en directe a través de mòbil de Nil Moliner, El Kanka i Judit Neddermann, entre d’altres.

Familiar

El Mercat de les Flors ofereix l’espectacle de dansa, adreçat a un públic familiar, Nubes d’Aracaladanza.

El Museu Marítim de Barcelona és el protagonista d’avui del concurs en línia #MuseumQuizACasa. El concurs, impulsat per una quinzena de museus, és accessible a través de l’adreça web www.museumquizacasa.org i inclou una versió per adults i una altre per a famílies. De dilluns a divendres proposa un concurs cada dia dedicat a un dels museus participants, i els dissabtes a públic general amb preguntes de tots els museus en un únic concurs. Està construït sobre la plataforma gratuïta Kahoot.

Relacionats