Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Puigdemont recolza la mesura de Sánchez però no entén “l’excusa per explicar la demora

Aragonès: “Satisfets perquè per fi Sánchez adopta les mesures” reclamades

Redacció
Redacció 28/03/2020

Puigdemont també ha considerat que Sánchez “estava esperant la Setmana Santa” i que això no li sembla un criteri científic.

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha recolzat les mesures de reducció de la mobilitat a treballadors no essencials anunciades pel president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, però no entén “l’excusa que posa per explicar la demora de dues setmanes”.

“El confinament total que anuncia Pedro Sánchez és el que tocava fer, i per tant cal donar-li suport encara que arribi molt tard”. Puigdemont també ha considerat que Sánchez “estava esperant la Setmana Santa” i que això no li sembla un criteri científic.

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, s’ha mostrat satisfet perquè el Govern espanyol anunciï que els treballadors d’activitats no essencials no podran treballar els propers 15 dies.

“Satisfets perquè per fi el president Pedro Sánchez adopta les mesures que els reclamàvem des del Govern a partir de les recomanacions dels experts”. Ho ha dit minuts després de l’anunci de Sánchez, i que s’oficialitzarà el diumenge en un consell de ministres extraordinari.