Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Turull, “contentíssim” amb la defensa de Forn

La companya del conseller, Blanca Bragulat, explica que després del discurs d'investidura frustrat tenien "molt clar" que el tornaven a empresonar

|

- Publicitat -

La companya del conseller Jordi Turull, Blanca Bragulat, explica que el pres polític va quedar “contentíssim” amb la defensa del conseller Forn perquè “va aconseguir desmuntar el fals relat dels Mossos” davant del Tribunal la setmana passada. Turull, que aquest dimarts declara, fa just un any que va ingressar a la presó per primera vegada. Bragulat assegura que, després del debat d’investidura -on Turull n’era el candidat-, la família sabia que el tornarien a empresonar: “Ho teníem claríssim”.

Aquest dimarts a les deu del matí comença la quarta sessió a la Sala del Tribunal Suprem on se celebra el judici contra el procés, on declararà els consellers Jordi Turull i Raül Romeva. La parella de Turull ha afirmat en una connexió des de Madrid a ‘Els Matins’ de TV3 que “està tranquil perquè podrà explicar-se”.

Publicitat

Respecte al debat obert sobre ajornar el judici en període electoral Bragulat ha subratllat que “faran tot el possible perquè acabi abans” i lamenta que, si és així, “no tindran tant temps per poder-se explicar”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut