Dimarts, 24 de novembre de 2020 - Edició 852
La República

Turull, “contentíssim” amb la defensa de Forn

La companya del conseller Jordi Turull, Blanca Bragulat, explica que el pres polític va quedar “contentíssim” amb la defensa del conseller Forn perquè “va aconseguir desmuntar el fals relat dels […]

Redacció
Redacció 19/02/2019
Una imatge de Jordi Turull / ACN

La companya del conseller Jordi Turull, Blanca Bragulat, explica que el pres polític va quedar “contentíssim” amb la defensa del conseller Forn perquè “va aconseguir desmuntar el fals relat dels Mossos” davant del Tribunal la setmana passada. Turull, que aquest dimarts declara, fa just un any que va ingressar a la presó per primera vegada. Bragulat assegura que, després del debat d’investidura -on Turull n’era el candidat-, la família sabia que el tornarien a empresonar: “Ho teníem claríssim”.

Aquest dimarts a les deu del matí comença la quarta sessió a la Sala del Tribunal Suprem on se celebra el judici contra el procés, on declararà els consellers Jordi Turull i Raül Romeva. La parella de Turull ha afirmat en una connexió des de Madrid a ‘Els Matins’ de TV3 que “està tranquil perquè podrà explicar-se”.

Respecte al debat obert sobre ajornar el judici en període electoral Bragulat ha subratllat que “faran tot el possible perquè acabi abans” i lamenta que, si és així, “no tindran tant temps per poder-se explicar”.

>

Relacionats