Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Rivera avança que Arrimadas formaria part del seu govern

El líder de Ciutadans defensa l’acte de Waterloo i diu que Arrimadas formaria part del seu govern

|

- Publicitat -

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha reivindicat aquest dilluns una “majoria forta” que “defensi” l’Estat i que eviti situacions com les d’aquest diumenge al Mobile Word Congress de Barcelona. “Jo no vull veure el cap de l’Estat en situacions com les d’ahir al Mobile Word Congress, i em fa vergonya com espanyol que el cap de l’Estat tingui dificultats per anar a algunes zones del meu país, o que un president de la Generalitat no respecti el cap d’Estat i que a la Guàrdia Civil la tractin com la tracten a alguns llocs d’Espanya”, ha sentenciat. En una entrevista a la COPE, Rivera també ha defensat l’acte d’aquest diumenge a Waterloo com a tasca per combatre la campanya externa de l’independentisme, i ha assegurat que Arrimadas formaria part del seu govern.

Rivera ha insistit en l’aplicació del 155 i malgrat els retrets que la presidenta del PSOE, Cristina Narbona, li ha fet en una carta oberta, ha reiterat que Sánchez “no és fiable” perquè “ha posat Espanya als peus de Torra” i no té projecte per a Espanya més enllà d’anar a la mà “dels que volen liquidar Espanya”.

Publicitat

Al contrari que ell, segons Rivera, “Sánchez no pot dir que no indultarà els colpistes”, fet que “deixa els ciutadans en una situació d’indefensió”. “Estic d’acord amb arribar a acords amb el PP, amb els conservadors, però tenim un problema, que és que Sánchez no juga al mateix que els socialdemòcrates europeus”, ha dit Rivera per descartar cap acord postelectoral amb el PSOE. Segons el líder de Cs, el PSOE s’equivoca d’adversari quan apunta a Cs, perquè l’autèntic rival “és Torra, Puigdemont, Otegi, que volen liquidar el nostre país”.

Dos dies després de donar a conèixer que la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, serà cap de llista per Barcelona al Congrés dels Diputats, Rivera ha defensat l’operació i ha apuntat que aquesta formaria part del seu govern. El salt d’Inés Arrimadas a les llistes al Congrés, ha dit, té com a objectiu “reforçar el que necessitem, que és fer fora a Sánchez amb vots i governar amb gent com Inés Arrimadas”.

“Jo estic convençut que molts espanyols més enllà de la seva ideologia volen que formem el millor govern, i sé que Inés és la dona és preparada de la política espanyola, per la trajectòria i la valentia” i ella “s’assembla més a l’espanya que ve que Sánchez” perquè “ha defensat la Constitució on és més necessari” com Amer, on “netegen amb lleixiu per on passa”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut