Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Vilalta afirma que ERC no “ha llançat la tovallola” i que “desllorigaran” l’acord pels pressupostos amb la CUP

|

- Publicitat -

Marta Vilalta, portaveu d’ERC al Parlament de Catalunya, ha valorat la notícia que la CUP hagi afirmat que presentarà una esmena a la totalitat dels pressupostos de Jaume Giró.

Els d’Aragonès lamenten que la CUP hagi optat per aquesta decisió, ja que a parer seu són “els socis de la legislatura”. Malgrat això, Vilalta ha destacat que ERC respecta els processos dels anticapitalistes i ha mostrat la seva voluntat de desencallar l’acord.

Publicitat

Vilalta ha subratllat que encara hi ha marge per poder seguir negociant, ja que considera que “és el millor acord pel país”. Ha afirmat que “hi ha marge per ajustar les xifres petites”, però que cal que es tramitin els pressupostos per poder-ho fer.

La portaveu d’ERC ha comunicat als mitjans que en les pròximes hores faran una reunió “al més alt nivell” per desencallar els comptes catalans i ha mostrat la intenció del partit de fer valer la majoria independentista d’investidura i insta a treballar “els serrells opinables” amb els anticapitalistes.

Et pot interessar  Aragonès exigeix "responsabilitats polítiques" pel 'cas Pegasus' després que el jutge rebutgi arxivar la investigació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut